lichess.org
Donate

батли за щит !

ChessChess PersonalitiesChess variant
Битва за унікальний Щит слави

Існує ряд банальних прислів'їв, пов'язаних з тим, щоб просити і отримувати те, що ти хочеш в житті, наприклад, «скрипуче колесо отримує мастило», «проси і отримаєш», «дитина, що плаче, отримує молоко». Що ж, не так давно на форумі Lichess Feedback Forum з'явився новий пост (розробники та співробітники переглядають форуми!) зі скрипом про новий тип турнірів - турніри на щиті. Турнір зі щитом — це турнір, у якому можна розіграти унікальний трофей профілю, і переможець зберігає цей трофей доти, доки не зможе захистити його наступного місяця в наступному турнірі з таким самим контролем часу або варіантом.
Наприклад, скажімо, мені неймовірно пощастило і я виграв турнір SuperBlitz Shield у грудні. Я отримую свіжовідполірований трофей зі щитом SuperBlitz у своєму профілі, поки його раптово не вкрав Тібо на січневому турнірі SuperBlitz Shield. Я втрачаю цей трофей, а він зберігає його, поки його не вкрадуть у лютому, і так далі.
У перший тиждень місяця будуть проводитися турніри зі стандартним контролем часу турніру з шахів, а для різних варіантів – протягом третього тижня місяця за наступним графіком:
https://lichess.org/@/Lance5500